(VIDEO) TOP Box-Office: Cinci cele mai urmărite filme în weekend

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Filmul de groază „Get Out”, în regia lui Jordan Peele, și-a făcut un debut senzațional în box-office-ul nord-american, preluând conducerea în clasament din primul său weekend în cinematografe, potrivit cifrelor preliminare publicate duminică de compania Exhibitor Relations și citate de Agerpres.

Filmul urmărește, într-un climat angoasant, momentul întâlnirii dintre un tânăr de culoare (Daniel Kaluuya) și familia prietenei sale albe (Allison Williams), adunată într-o reședință a acesteia asupra căreia planează o atmosferă stranie. Pelicula, a cărei producție a costat sub 5 milioane de dolari, a obținut încasări de 30,5 milioane de dolari în primul său weekend pe marile ecrane.

Pe locul al doilea regăsim „The LEGO Batman Movie„, cu 19 milioane de dolari încasați în a treia săptămână de proiecții și un total cumulat de 133 de milioane de dolari. Cu vocea lui Will Arnett în rolul lui Batman, noul film Lego în 3D îl urmărește pe supererou în timp ce încearcă să salveze Gotham City de dușmanul său Joker, a cărui voce este asigurată de Zach Galifianakis.

Poziția a treia este ocupată de „John Wick: Chapter 2„, cu Keanu Reeves în rolul unui asasin plătit, filmul obținând încasări de 9 milioane de dolari și 74,4 de milioane de dolari în trei săptămâni.

Blockbuster-ul americano-chinez „The Great Wall”, cu Matt Damon în rolul principal, continuă să dezamăgească, cu încasări de doar 8,7 milioane milioane de dolari, în pofida unei suite de monștri, bătălii homerice și efecte speciale. Filmul în 3D este cel mai scump făcut vreodată în China și a beneficiat de un buget de 143 de milioane de euro.

Pe locul al cincilea cade „Fifty Shades Darker”, al doilea film din trilogia adaptată după cărțile scriitoarei britanice E. L. James, cu 7,7 milioane de dolari încasați în timpul weekendului și un total de 103,6 milioane de dolari în trei săptămâni de proiecții în cinematografe.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...