Primăvara începe cu un spectacol! Repertoriul săptămânal al Teatrului Național Eugene Ionesco

O istorie foarte simplă 2

Teatrul Național Eugene Ionesco anunță pentru data de 3 martie, spectacolul „Iubirea la proști”, pentru data de 4 martie, comedia „Arta conviețuirii”, iar pentru data de 5 martie, spectacolul „O istorie foarte simplă”. Toate spectacolele se joacă la ora 18:30.

„Iubirea la proști’’ este o piesă de Francis Veber în regia lui M. Chris Nedeea (România), care cucerește spectatorul datorită umorului debordant și a situațiilor comice interpretate extraordinar, care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

 

 

„Arta convieţuirii” este un spectacol montat după piesa „Zeul carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza. Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, ai căror băiat l-a lăsat fără dinţii din faţă pe Bruno Vallon. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, se respectă normele sociale, dar totul degenerează într-o confruntare puternică, din care ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu. „Arta convieţuirii” este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.            

 

 

Piesa „O istorie foarte simplă” este un spectacol despre relația părinți-copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai viseze. De ce e simplă istoria? Pentru că se iubesc doi tineri: ea – singura fiica a unui cuplu înstărit
el – orfan de mamă și cu un tată alcoolic.

Dragostea le este, evident, interzisă – un soi de Romeo și Julieta contemporan. Istoria este, într-adevăr, foarte simplă, doar că mai apoi se complică, atunci când părinții află despre relația lor și despre… viitorul nepot.

 

 

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente