Lactate „produse în viitor”, gata de comercializare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Produse lactate cu termenul de valabilitate modificat ce urmau să ajungă în magazinele din Chişinău au fost descoperite de către ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Ciocana.

Produsele au fost descoperite la depozitul unei întreprinderi specializată în depozitarea şi comercializarea produselor lactate în asortiment. În rezultatul verificărilor, poliţiştii au depistat grave încălcări ale legislaţiei, privind protejarea drepturilor şi protecţia consumatorilor.

Astfel au fost depistate lăzi cu produse lactate în asortiment cu termenul de valabilitate modificat. Verificările au fost efectuate la 24 februarie, în timp pe ambalajele produselor era aplicată data producerii de 25 ferbuarie 2017.

În context, forţele de ordine au solicitat explicaţii agentului economic, privind aplicarea inscripţiei termenului de producere cu o zi în avans. Responsabilii n-au putut oferi un răspuns concret.

Este de menţionat că produsele lactate în valoare de 110,000 lei urmau să ajungă în pieţele şi magazinele din Capitală, respectiv poliţiştii au decis ca să fie returnate producătorului.

Cercetările continuă privind stabilirea tuturor circumstanţelor, iar responsabilii întreprinderii riscă sancţiuni cu amenzi în mărime de 10,000 lei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...