Reacția PSRM la incidentul de la ambasada SUA

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Incidentul de la ambasada SUA, cu implicarea unui membru PSRM, este un fapt „regretabil și foarte dubios”, susține deputatul socialist Vlad Batrîncea.

El a declarat că ar putea fi vorba de „o înscenare, de o diversiune orientată spre discreditarea PSRM”.

„Va fi cercetată identitatea acelei persoane, modul în care a devenit membru PSRM, motivele ei, pentru a înțelege care a fost cauza reală a acelui gest urât. Activiștii noștri sunt disciplinați, corecți și nu își permit asemenea comportamente total deplasate ca cel din fața ambasadei. Regretăm că imaginea PSRM a fost într-un fel sau altul asociată cu acel caz și ne pare rău de emoțiile prin a trecut ambasada americană”, a reacționat Vlad Batrîncea.

Un membru PSRM a fost reținut după ce a lăsat o geantă suspectă în fața sediului Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova, pe strada Alexei Mateevici, 103, din Chișinău.

La scurt timp, un echipaj de poliție l-a reţinut pe cetățeanul Colesnic Andrei, născut în 1980, care a lăsat geanta la intrare la Ambasadă.

Bărbatul le-a comunicat polițiștilor că a dorit să verifice cum reacţionează paza ambasadei. În geantă avea un notebook.

Oamenii legii au găsit asupra sa un carnet de partid, care demonstrează că acesta este membru PSRM.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...