(foto) Moldova a luat primul loc la concursul pe echipe la Turneul Internațional „Nicolai Grehov”

8

Prima reprezentativă a Republicii Moldova la luptele greco-romane a cucerit locul I la concursul pe echipe, din cadrul Turneului Internațional „Nicolai Grehov”.

În partida decisivă echipa condusă de Roman Zgardan, antrenor federal al naționalei de cadeți, a repurtat victoria în fața echipei secunde a Republicii Moldova.

Locul III le-a revenit tinerilor specialiști ai stilului greco-roman din România.

Concursul pe echipe a fost anticipat de turneul individual, programat la Complexul specializat al USEFS. Organizat pentru a cincea oară, turneul a reunit 124 de luptători la grupa de vârstă cadeți din Republica Moldova, România și Ucraina.

Nicolai Grehov, actualmente antrenor în cadrul unui club sportiv pentru copii din sectorul Râșcani al Capitalei, a condus pe timpuri naționala de lupte greco-romane a Republicii Moldova.

La capitolul pregătirii tehnice și tactice s-au remarcat, în special, frații Guțu. Alexandrin a devenit campion la categoria 63 de kilograme, iar Vladimir Guțu și-a învins toți adversarii la categoria 74 de kilograme. Frații Guțu sunt originari din raionul Ștefan Vodă, iar în prezent frecventează antrenamentele la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv.

Turneul Internațional „Nicolai Grehov” a fost susținut financiar de Ministerul Tineretului și Sportului.

 

3

4

5

7

8

9

Безымянны1

Безымянный

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente