(foto) O nouă razie de verificare a șoferilor de taxi din Chișinău. 62 de conducători s-au ales cu amenzi

1
Foto: Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor

62 de conducători de taxi s-au ales cu amenzi, iar patru au rămas fără plăcuțele de înmatriculare timp de 30 de zile. Asta, după ce Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Agenția Națională Transport Auto în comun cu Inspectoratul Național de Patrulare, dar și Serviciul Fiscal Principal de Stat au organizat în weekend noi operațiuni de amploare pentru verificarea șoferilor de taxi. Razia s-a desfășurat în municipiul Chișinău.

Conducătorii auto au fost verificați dacă dețin actele necesare de prestare a serviciilor auto contra cost. Aceștia nu dețineau actul de confirmare al controlului tehnic asupra autoturismului, controlul medicului și certificatul de competență profesională. De asemenea, la bordul autoturismelor lipsea foaia de parcurs și copia conformă.

La verificări a participat și viceministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Sergiu Bucataru: „Scopul acestei operaţiuni este identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care practică activitate de taxi în mod ilicit. Ne dorim disciplinarea şi responsabilizarea conducătorilor auto în vederea încadrării activităţii acestora în cadrul legal”, a declarat Sergiu Bucataru. Viceministrul a mai precizat că aceste verificări vor continua până când acest fenomen va fi diminuat.

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor precizează că șoferii s-au ales cu amenzi de la 100 la 120 de unități convenționale, dar și cu plăcuțele de înmatriculare retrase pentru 30 de zile.

 

Photo Credit: MTID
Photo Credit: MTID
Photo Credit: MTID
Photo Credit: MTID
Photo Credit: MTID
Photo Credit: MTID
Photo Credit: MTID
Photo Credit: MTID
Photo Credit: MTID
Photo Credit: MTID
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente