Opt motive de ce să participi la proiectul de dezvoltare personală și profesională „Grow Me Up”

grow me up

Tinerele cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani, dornice de a face o schimbare în societate, de a-și valorifica tot potențialul și de a se descoperi pe sine sunt invitate să aplice la „Grow Me Up”, proiectul care oferă posibilitatea să vă dezvoltați pe plan personal și profesional. Mai jos vă prezentăm opt motive pentru care să te implici în acest proiect:

#1. Gândire inovativă. Știm că, de curând, cei care au o perspectivă insolită asupra lumii, idei constructive și noi, care pot modifica lumea, sunt apreciați. Noi promovăm implicarea voastră, a tinerilor, în voluntariat și antreprenoriat și vom fi mai mult decât încântați să vă sprijnim în punerea în aplicare a proiectelor voastre.

#2. Realizări și rezultate notabile în doar două-trei luni, reușind să atingeți noi culmi, să vă descoperiți într-o nouă lumină și să depășiți barierele interioare.

#3. Oportunități de a crește spiritual, intelectual și emoțional. Grow Me Up este academia care vă garantează sesiuni de informare, training-uri și workshop-uri, prin care veți putea ieși din zona voastră de confort și vă veți depăși fricile.

#4. Working with a great team. Fostele noastre participante, devenite membre, sunt nerăbdătoare să vă cunoască pe voi, noii membri ai familiei noastre. Dacă veți avea vreodată nevoie de ajutorul nostru, nu vom ezita nici pentru o clipă să vi-l oferim.

#5. Motivație din partea specialiștilor de talie națională în domeniul nutriției, psihologiei, modei și altele. Ei sunt oamenii care vă vor determina să faceți acele schimbări pe care le-ați dorit mereu, dar nu ați avut curajul sau posibilitatea să le faceți până acum.

#6. Experiență. Nimic nu este mai valoros decât ea, așa-i? Varietatea cursurilor noastre: Sănătate, Dezvoltare profesională și Feminitate asigură ocazia de a alege tematica necesară viitoarei voastre cariere de succes. Orientarea profesională este și ea una dintre prioritățile noastre.

#7. Momente unice care vor contribui la formarea voastră ca personalitate. Pe parcursul training-urilor veți căpăta informații despre: Scrierea corectă a unui CV, Detoxifierea emoțională, Yoga, Event management, care vor pune bazele unui viitor prosper.

#8. Plus în CV-ul vostru. Nu v-ar plăcea să aveți în bagajul vostru de amintiri, dar și în resume-ul vostru o serie de training-uri de la cei mai cotați profesioniști? Și, nu uitați: la sfârșitul sesiunii, vă așteaptă statutul de membră în cadrul proiectului nostru.

Pentru a aplica, trebuie să completați formularul, iar mai multe detali găsiți pe #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente