Chirtoacă revine la cupa cu glod primită din partea consilierilor PSRM: „E o cupă cu aur. Suntem învingători”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Edilul capitalei Dorin Chirtoacă revine la cadoul primit din partea consilierilor PSRM săptămâna trecută. După ce a primit o cupă cu noroi, primarul a venit astăzi cu o reacţie, declarând că în curând toţi se vor convinge că vasul nu este cu glod, ci cu aur, făcând referire la proiectele implementate de autorităţile municipale.

Vorbind despre proiectul privind izolarea termică a clădirilor din Chişinău, Chirtoacă a declarat că, cei care i-au dat cupa cu glod se vor convinge în curând că aceasta este plină cu aur.

„E o cupă cu aur. Dacă tot suntem învingători ar trebui să ne comportăm ca nişte învingători. Putem organiza un eveniment. Luăm cupa, o prezentăm frumos pentru a se vedea care şi cu ce contribuie la dezvoltarea oraşului. Aşa vor dispărea toate minciunile privind proiectele noastre europene. Aş putea face şi un raport privind activitatea mea de 10 ani la primărie”, a declarat edilul capitalei.

Amintim că, săptămâna trecută, consilierii PSRM i-au „mulțumit” edilului pentru faptul că Chișinăul este plin de noroi în urma topirii zăpezii şi i-au dat o cupă cu glod.

În replică, Dorin Chirtoacă le-a spus că aşa cum a scos Chișinăul din „rahat”, așa îl va scoate și din glod. „Noi o să ieșim și din glod. Vom scoate glodul din oraș. Atâta timp cât nu sunt amenajate blocurile, curțile, spațiile verzi, nu putem avea un oraș fără glod. Glodul real se găsește la țară, unde voi n-ați ajuns în ultimii 50 de ani să creați infrastructura”, a spus Chirtoacă.
16864576_10155207500298949_3684659860654198214_n


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...