Critici dure din partea colegilor la adresa lui Simion Grișciuc, cel care a părăsit PLDM

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deputatul liberal-democrat Maria Ciobanu condamnă plecarea lui Simion Grișciuc din fracțiunea PLDM, declarând că acesta este un măscărici care a însușit de la viață doar cum să se lingușească pe lângă „cei mari și tari”.

Potrivit deputatei, Grișciuc, care a anunțat public acum un an că pleacă la PPEM, condus de Iurie Leancă, pleacă acum „direct la Coordonator (Vladimir Plahotniuc – n.r)”.

„M-a șocat ieri „declarația” unui fost coleg, care a avut comanda să o facă la finele ședinței, când cei mai mulți deputați deja plecaseră. Cică el părăsește fracțiunea parlamentară a PLDM. Pramatie de om, dar când ai reușit să devii membru al fracțiunii? Nu tu ai anunțat public acum un an că aderi la PPEM-ul lui Leancă? De ce nu ai avut bunul-simț să spui că deja nu mai ai nevoie de intermediarul Leancă și pleci direct la coordonator?”, se întreabă deputata.

Aceasta îl acuză pe Grișciuc că este „un măscărici care a însușit de la viață doar cum să se lingușească pe lângă ‘cei mari și tari'”.

„Spune, omule, când te vei sătura și dacă te vei sătura vreodată de bani nemunciți? Milionar poți deveni chiar așa, la vârsta ta, din muncă cinstită, activând în instituții publice? Lăcomia și prostia voastră nativă ne-a făcut cel mai mare rău cu putință. Poți să dai numele tău tuturor străzilor și stradelelor din localitatea de baștină, oricum, nimeni nu te va considera om din simplul motiv că nu dispui de calități umane. Ești un măscărici care a însușit de la viață doar cum să se lingușească pe lângă ‘cei mari și tari’”, se mai arată în reacția Mariei Ciobanu.

Simion Griștiuc a ajuns în Parlament în locul fostului prim-ministru Vlad Filat, condamnat la 9 ani de închisoare. Acesta a anunțat vineri că părăsește fracțiunea PLDM.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...