(FOTO) Vezi cum arată cea mai scumpă pereche de câşti audio din lume

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Specialiştii în produse hi-tech de la Focal şi-au dat mâna cu bijutierii casei Tournaire pentru a lansa pe piaţă cea mai scumpă pereche de câşti audio create până în prezent.

Inspirată de setul de bijuterii Trilogy, căştile Focal Utopian sunt adevărate bijuterii tehnologice în sine, pentru colecţionarii de gadgeturi de lux, preţul de 113.000 euro fiind justificat, observă Extravaganzi.

Căştile sunt expresia opulenţei în lumea gadgeturilor, dacă este să ne gândim că sunt lucrate manual şi decorate cu aur şi diamante.
căştile Focal Utopian1
Există şi o poveste emoţionantă ascunsă în spatele setului de căşti unicat ce urmează să fie pus în vânzare de Focal, o parte din profitul înregistrat din vânzarea acestora urmând să fie donat asociaţiei Petit Louis, un ONG umanitar care luptă pentru salvarea vieţii lui Louis Biscini, un băiat de opt ani afectat de o formă rară de distrofie musculară.

Aşa că, dacă vrei să ieşi în evidenţă cu un gadget extravagant şi să faci în acelaşi timp o faptă bună, poţi plasa o comandă pentru uluitorul set de căşti Utopia decorat cu aur şi diamante.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...