Real Madrid a realizat primul transfer din 2017; Un mare talent al fotbalului brazilian

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid a parafat un prim transfer pentru sezonul următor. Potrivit Globo Esporte, campioana Europei a bătut palma cu Sao Paolo în privința lui Augusto Galvan, un mijlocaș brazilian de 17 ani, în schimbul căruia va plăti, pentru moment, un milion de euro. Suma poate crește însă până la trei milioane, în funcție de performanțele sud-americanului la Madrid.

Augusto Galvan va fi, de fapt, primul jucător cumpărat de Real Madrid din 2017. Clubul primise interdicție la transferuri pentru două perioade din partea FIFA, însă, ulterior, Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus sancțiunea, iar madrilenii nu au putut opera în mercato doar în luna ianuarie.

Galvan este considerat unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale, iar de transferul său a fost intereastă și rivala lui Real Madrid, FC Barcelona.

Pentru început, Augusto Galvan se va alătura echipei secunde a Realului, acolo unde evoluează deja alți doi tineri jucători din America de Sud, uruguayanul Federico Valverde și paraguayanul Sergio Diaz.

În ceea ce îi privește pe cei de la Sao Paolo, brazilienii au mai renunțat la un tănăr fotbalist talentat. Este vorba de atacantul de 19 an, David Neres, cumpărat de Ajax, în ianuarie, pentru 12 milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...