5 motive principale pentru care nu funcționează relațiile la distanță

relatie_la_distanta

Este greu să fii într-o relație la distanță. Există o mulțime de factori care intră în joc atunci când vorbim de eșecul unei astfel de relații, dintre care primele cinci sunt enumerate în continuare.

Și așa cum probabil ai ghicit, principalii factori care acționează împotriva relațiilor la distanță sunt exact cei care fac relația de aproape să fie atât de grozavă. Însă, din fericire, dacă există suficientă dedicare din partea ambilor parteneri, atunci ar putea să iasă ceva. Nimeni nu spune că va fi ușor. Este nevoie de mult caracter pentru a preîntâmpina anumite evenimente neplăcute, iar dacă vrei ca relația ta să funcționeze în perioada în care nu sunteți aproape, atunci ar trebui să știi care sunt lucrurile ce v-ar putea separa, scrie tasta.ro.

Deși acest articol va părea destul de pesimist cu privire la șansele relațiilor la distanță, e mai degrabă o listă care te poate ajuta. Doar privește!

1. E nevoie de multă încredere între parteneri

Încrederea este baza oricărui tip de relație, dar relațiile la distanță au nevoie de mai multă decât de obicei. Asta se întâmplă pentru că nu poți să-ți vezi des partenerul, așa că va trebui să ai încredere în el fără să-l verifici.

2. Multe relații la distanță se sfârșesc din cauza înșelatului

E nevoie de un caracter puternic pentru a trece prin toate momentele de slăbiciune în care vrei să-ți înșeli partenerul. Așa că trebuie să fii puternic și să reziști, pentru că în relațiile la distanță angajamentul e cel care menține flama.

3. Distanța duce la frustrare, care poate duce la certuri

Bine, nu se întâmplă mereu. Doar pentru că distanța cauzează frustrare nu înseamnă că vă veți certa neapărat. Însă trebuie să fii atent. Certurile pot afecta orice tip de relație și e mai greu să te împaci atunci când ești la distanță.

4. În caz că vă certați e important să știi de ce s-a întâmplat

Să dai vina pe distanță nu va funcționa, pentru că unele certuri ar putea avea loc din cauza altor factori. Așa că ar trebui să-ți dai seama care e problema cât mai repede. Distanța maschează uneori probleme mai grave din cuplu.

5. Relațiile la distanță nu vor funcționa niciodată dacă în viitor partenerii vor locui tot la distanță

Încearcă să privești în viitor. Dacă vă vedeți locuind în același loc, atunci e de bine. Dacă nu, atunci lucrurile nu au șanse de reușită.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente