(foto) Testează-ți cunoștințele la o nouă ediție de Trivia Quiz în limba română

trivi1

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale vă invită pe 27 februarie la un nou joc de Trivia Quiz în limba română. Această competiție de echipă vă ajută să vă testați și completați cultura generală, dar și logica și lucrul în echipă în condiții de stres.

Jocul constă din 60 de întrebări distribuite în 6 runde tematice (inclusiv runde tradiționale precum Runda muzicală și Conexiuni). Întrebările sunt citite și în același timp afișate pe ecran, unele conținând imagini sau melodii. Nivelul de dificultate al întrebărilor este simplu/mediu, iar în cele mai multe cazuri pot fi răspunse logic și nu necesită cunoștințe prea specializate.

Echipele de până la 5 jucători sunt așteptate la Pizza House (Chișinău, sectorul Râșcani, bd. Moscova 14/1) începând cu ora 18.00, finalul fiind planificat la ora 20.30. Taxa de participare este de 200 lei per echipă, iar cele mai bune 4 echipe vor fi premiate. Echipele noi(care nu au jucat la jocul din 6 februarie și în care este cel mult un jucător care a fost la jocul din 6 februarie) beneficiază de o reducere achitând 100 de lei.

Înregistrarea echipelor se face în prealabil pe pagina evenimentului.

Atenție! Jocurile intelectuale pot crea dependență!

trivia

trivia2

trivia5

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente