(video) Unde-s tinerii. Victor Pruteanu: Am ales să contribui la exercițiul de bază al democrației. Vreau să schimb ceva în țară

vic

A studiat dreptul, iar acum urmează masteratul în Management Politic și Electoral, un program deschis recent de Centrul de instruire continuă în domeniul electoral, acolo unde Victor Pruteanu este în prezent specialist în comunicare. El este omul care promovează activitatea organizației pe rețelele de socializare, scrie articole, fiind implicat și în procesele de instruire oferite de Centru.

De doi ani jumătate lucrează în domeniul electoral, iar de mai bine de șase, are drept de vot. În acest timp a înțeles cum funcționează procesele electorale în Republica Moldova.

Pe lângă instruirile oferite funcționarilor electorali, echipa Centrului de instruire continuă în domeniul electoral organizează lecții de educație civică pentru elevii din țară. Iar mai mult decât atât, sprijină consiliile școlare să organizeze alegerile proprii, activități pe care Victor le consideră soluții eficiente pentru sporirea activismului tinerilor în acest domeniu.

Victor este tânărul care a ales să se dezvolte în Moldova și să continue să crească aici, iar ceea ce își dorește cel mai mult este ca și cei plecați să revină.

US_flag_48_stars.svgAcest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente