Verratti a refuzat FC Barcelona

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona tocmai a aflat că Marco Verratti este netransferabil. Asta după ce președintele Nasser Al Khelaifi le-a transmis catalanilor că jucătorul nu va părăsi gruparea de pe Parc des Princes.

Relațiile dintre cluburile PSG și Barcelona nu sunt dintre cele mai bune, notează ibericii, după ce în ultima perioadă de mercato, catalanii au forțat transferurile lui Marquinhos și Thiago Silva, pe de-o parte, și francezii au tatonat pistele Neymar jr. și Lionel Messi, pe de altă parte. Acum, aflând de interesul pentru mijlocașul de 24 de ani, șeful campioanei din Hexagon a ținut să le transmită un ”nu” clar astfel încât să le taie definitiv elanul catalanilor.

Chiar și impresarul lui Verratti, Donato di Campli, este conștient că ”doar dacă PSG nu mai câștigă titluri, de abia atunci o să începem să ne gândim la viitorul fotbalistului”. De altfel, campioana Spaniei este al cincilea club refuzat vizavi de o posibilă mutare a internaționalului italian după Real Madrid, Bayern, Chelsea și Juventus.

Catalanii nu s-au lovit doar de refuzul președintelui Nasser Al Khelaifi. După ce au fost umiliți la Paris de campioana Franței, scor 0-4, în manșa tur a optimilor de finală din Champions League, unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la PSG a spus pentru Digi Sport care sunt intențiile sale de viitor.

”Au apărut lucruri pe care nu le-am spus. Vreau să le spun acum pentru că nu am dorit să o fac înainte de meci. A apărut un articol în care se scria că visez să joc la Barca. Nu am spus niciodată asta!

Visul meu, îl ştiţi, este acela de a câştiga aici. Chiar dacă nu am fi câştigat acum, nu mi-aş fi schimbat părerea, pentru că am mare încredere în acest club, în acest proiect şi, când faci parte dintr-un proiect important, totul este şi mai bine.

Iar eu cred că, pentru mine, să câştig aici, va fi diferit decât dacă aş face-o cu alte echipe”, a spus Verratti pentru Digi Sport.

În toamna anului trecut s-a vorbit despre o ofertă de 60 de milioane de euro pregătită de Barcelona pentru transferul italianului de la PSG, dar aceasta nu a apărut în această iarnă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...