(foto) Premieră: Skoda Rapid şi Rapid Spaceback facelift

Compania Skoda Auto a dezvăluit oficial varianta actualizată a liftback-ului şi hatchback-ului Rapid, destinată pentru piaţa europeană.

Ambele modele Skoda Rapid şi Rapid Spaceback facelift s-au ales cu mici modificări la exterior şi la interior şi haideţi să vedem care sunt acestea.

Automobilele s-au ales cu noi bare de protecţie, atât în faţă cât şi în spate, faruri anti ceaţă mai subţiri, blocuri optice bi-xenon cu fâşii LED care se vor folosi drept lumini de zi, stopuri revizuite (opţional pe bază de LED-uri), dar şi noi seturi de jante de 15, 16 sau 17 inci.

Trecând la interiorul maşinilor se poate observa o planşă de bord modificată, cu altfel de guri de aerisire şi un panou de control al sistemului de climatizare. Totodată, pasagerii de pe bancheta din spate vor avea acces la două porturi USB (dotare opţională).

Din câte poate aţi observat, ecranul sistemului multimedia a fost actualizat, acesta devenind mai mare în dimensiuni şi suportă interfeţele Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink şi SmartGate. Clienţii îşi vor mai putea comanda un punct de acces Wi-Fi şi navigaţie.

De asemenea, Skoda introduce pe Rapid facelift un motor TSI de un litru volum care poate produce 95 sau 110 cai putere, pe lângă unităţi de 1.4 şi 1.6 litri.

Lista de dotări a fost completată de: sistem de comutare automată a luminilor farurilor, sistem ESC, faruri anti ceaţă cu funcţie de iluminare a curbelor, sistem de control al presiunii în pneuri, sistem de control al distanţei faţă de automobilul din faţă, şase perne de siguranţă, etc.

Premiera mondială a modelului Rapid facelift va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/