Coaliția de guvernare, gata să blocheze orice tentativă de anulare a Acordului de Asociere

politics

Consiliul Coaliției de Guvernare a decis marți seara ca în prima ședință a Parlamentului să fie aprobat un Plan de Acțiuni pentru a răspunde cerințelor de implementare a Acordului de Asociere și a reconfirma strategia de dezvoltare a țării în direcția europeană.

Decizia vine ca reacție la declarațiile Președintelui Igor Dodon de anulare a Acordului de Asociere și era așteptată după ce PDM încă la începutul lui februarie anunța pregătirea acestui document. Atunci președintele PDM, Vlad Plahotniuc a spus că guvernarea va bloca orice tentativă de anulare a Acordului de Asociere.

„S-a decis ca în prima ședință plenară a Parlamentului să fie aprobat un Plan de Acțiuni privind actele normative care vor trebui adoptate de către deputați în 2017 pentru a răspunde cerințelor de implementare a Acordului de Asociere Moldova – Uniunea Europeană. Consiliul Coaliției de Guvernare consideră că acest Plan de Acțiuni va fi dovada că Parlamentul intenționează să lucreze și în acest an pentru modernizarea țării în sens european”, se menționează în comunicat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente