Autorităţile spaniole au arestat un şofer, care accelera un camion plin cu butelii de gaz spre zona centrală a Barcelonei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Autorităţile spaniole au arestat un suspect, după ce au tras mai multe focuri de armă spre un camion încărcat cu butelii de gaz. De asemenea, suspectul conducea respectivul camion pe contrasens şi cu o viteză ridicată spre zona centrală a metropolei Barcelona, transmite The Telegraph.

Un purtător de cuvânt al poliţiei locale a precizat că acest incident a avut loc în jurul orei locale 11.00 (12.00 ora Moldovei).

De asemenea, un post de televiziune a explicat că suspectul a lovit mai multe maşini care circulau pe autostradă înainte să fie oprit de către poliţişti, scrie news.ro.

Un poliţist a tras un foc de armă prin luneta camionului şi a reuşit să-l determine pe şofer să oprească, deşi mai multe butelii de gaz au căzut din remorcă în timpul urmăririi.

Cel puţin o persoană a fost rănită de o butelie cu gaz, care a căzut din remorcă.

La Vanguardia a scris că suspectul ar fi un cetăţean suedez şi a fost transportat la spital în urma incidentului, deşi nu a suferit răni grave.

De asemenea, poliţiştii locali cred că autovehiculul a fost furat cu puţin timp înainte de către suspect.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...