Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Ședință de lucru în cadrul proiectului ”Eficiența Energetică și izolarea termică a clădirilor publice din municipiul Chișinău”

   1198

Primăria municipiului Chişinău invită consilierii municipali să participe la ședința de lucru în cadrul proiectului "Eficiența Energetică și izolarea termică a clădirilor publice din municipiul Chișinău". În cadrul atelierului de lucru vor fi prezentate materialele și studiile elaborate de către Compania de consultanță "LDK".

Data și locul organizării ședinței de lucru: joi, 23 februarie 2017, ora 09.00, Sala de ședințe a Primăriei mun. Chișinău.

Totodată, vă aducem la cunoștință că valoarea totală a proiectului privind eficiența energetică și izolarea termică a clădirilor publice din municipiul Chișinău, la prima etapă, este de 25 milioane EURO. Programul este finanțat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și Banca Europeană de Investiții (BEI). Din valoarea totală a proiectului, 20 de milioane EURO constituie împrumutul din partea băncilor europene, iar 5 milioane EURO vor fi acordați sub formă de grant.