Complexul turistic Purcari te invită de Dragobete la o întâlnire cu autorul Vitali Cipileaga

purcari2
Foto: Purcari

De Dragobete, Château Purcari te invită la o întâlnire cu Vitali Cipileaga, autorul cărții „De vorbă cu Emma” și a romanului „În umbra pașilor tăi”. Evenimentul va avea loc vineri, 24 februarie, ora 17:00 la Complexul turistic Purcari din raionul Ștefan Vodă. Departe de agitația cotidiană, participanții vor avea parte de o discuție sinceră despre sentimente, emoții și arta de a iubi.

Participarea la întâlnire este gratuită. Cei care doresc să facă o excursie și să savureze vinurile Purcari cu un meniu de sărbătoare vor beneficia de un preț special de 199 de lei.

Complexul turistic Purcari oferă transport organizat pentru grupuri de persoane. Locurile sunt limitate și pot fi rezervate în prealabil la numărul de telefon +373-60-121-221.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Vitali Cipileaga este fondatorul www.devorbacutine.eu, o pagină web despre oameni, motivație și relații. A debutat cu „De vorbă cu Emma”, o carte de reflecții despre dragoste și viață, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. Este căsătorit și are un copil. „În umbra pașilor tăi” este primul său roman.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente