Consilier prezidenţial american, demis după ce a criticat politicile lui Donald Trump

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un membru al Consiliului prezidenţial pentru Siguranţă Naţională a fost eliberat din funcţie după ce a criticat politicile preşedintelui Donald Trump în zona Americii Latine, anunţă Casa Albă, potrivit CNN.

Craig Deare a fost demis din funcţia de consilier de rang înalt în cadrul departamentului pentru Emisfera vestică al Consiliului prezidenţial american pentru Siguranţă Naţională.

„A fost trimis în funcţia iniţială”, în cadrul Universităţii Naţionale de Apărare, a declarat Sarah Sanders, un purtător de cuvânt al Casei Albe.

Craig Deare a criticat politicile Administraţiei Donald Trump în zona Americii Latine, într-un discurs rostit joi la Centrul Wilson din Washington. De asemenea, el a denunţat presupuse disfuncţionalităţi în cadrul Preşedinţiei SUA, a relatat site-ul Politico.com.

Sarah Sanders a argumentat că persoanele care nu sunt de acord cu ideile preşedintelui Donald Trump nu ar trebui să deţină funcţii la Casa Albă în mandatul acestuia.

„Nu cred că o persoană care este acolo pentru a aplica agenda preşedintelui trebuie să fie împotriva agendei acestuia. (…) Dacă nu susţii agenda preşedintelui, nu ar trebui să lucrezi la Casa Albă”, a subliniat purtătorul de cuvânt prezidenţial.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...