Val Butnaru: Relansarea Jurnal TV va avea loc pe 5 martie!

Jurnalistul Val Butnaru a anunțat luni, 20 februarie, că postul de televiziune Jurnal TV va revine pe ecrane din 5 martie. Anunţul a fost făcut pe pagina sa de  Facebook.

Potrivit lui, grila de programe va include o bună parte din producțiile anterioare: ”Cabinetul din Umbră”, “Veranda”, „Știri”, „Ora expertizei”, „Ora de Ras”.

“Relansarea Jurnal TV va avea loc pe 5 martie, ora 14.00. În cadrul ”Cabinetului din Umbră” (prima emisiune speciala din acea zi) voi raspunde la mai multe intrebari, întâlnite pe fb și nu numai. Vor urma ediții speciale ale emisiunilor: Acasa devreme, Popcorn show la Jurnal FM (o premiera!), Veranda, Știri, Ora expertizei, Ora de Ras”, a scris Val Butnaru.

Jurnal TV și-a întrerupt emisia obişnuită la 16 ianuarie, după ce trustul media a avut un conflict cu administratorul clădirii în care îşi avea sediul. Ulterior, liderul PPDA Andrei Năstase a anunţat despre revenirea Jurnal TV pe ecrane, dar a precizat că echipa de jurnaliști va avea alți finanțatori, ea fiind pe cont propriu de acum în colo.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.