(VIDEO) Primele imagini cu momentul în care e ucis Kim Jong-Nam, fratele dictatorului din Coreea de Nord

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ultimele minute din viaţa fratelui liderului nord-coreean au fost surprinse de camerele de supraveghere de pe aeroportul din capitala Malaeziei.

Ultimele minute din viaţa fratelui liderului nord-coreean au fost surprinse de camerele de supraveghere de pe aeroportul din capitala Malaeziei. Din imagini se vede cum Kim Jong-Nam vine la un terminal, după care o femeie se apropie de el, îi pune ceva pe faţă şi fuge.

Ulterior, alte camere surprind momentul în care victima vorbeşte cu forţele de ordine din aeroport şi împreună cu doi poliţişti se îndreaptă spre punctul medical.

Kim Jong Nam a fost asasinat pe aeroportul internaţional Kuala Lumpur, în timp ce se pregătea să plece la Macao. Două femei, suspectate că ar fi cele care i-au injectat otrava în corp liderului de la Phenian, le-au spus anchetatorilor că nu se cunoşteau şi că au fost convinse de către un „bărbat misterios” că participă la filmarea unei farse TV.

În presa din Coreea de Sud se vehiculează că asasinatul ar fi avut loc la comanda lui Kim Jong-Un.

Malaezia şi-a rechemat ambasadorul de la Phenian, în urma scandalului privind uciderea lui Kim Jong Nam, fratele vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong Un, relatează BBC News.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Ministerului, diplomatul a fost rechemat pentru consultări.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...