(foto) Brabus a dotat un Mercedes-Benz G500 4×4² cu fibră de carbon albastră

Nemţii de la Brabus s-au apucat să modifice din nou SUV-ul brutal Mercedes-Benz G500 4×4², însă de această dată combinaţia de culori şi materiale premium este alta.

Culoarea de bază a maşinii este neagră, o mare parte din exterior fiind vopsită într-aceasta. Într-un contrast interesant vin inserţiile şi elementele din fibră de carbon de culoare albastră, a cărei intensitate se schimbă în dependenţă de lumină.

O altă culoare care mai există pe acest model este cea roşie. În aceasta au fost vopsite mai multe componente de sub capotă, dar şi etrierele mecanismelor de frânare.

Acestui Mercedes-Benz G500 4×4² i-a mai fost instalată o nouă grilă a radiatorului şi bare de protecţie modificate. Gura de aerisire de pe capotă, corpurile oglinzilor retrovizoare, câteva elemente laterale care sunt prezente şi pe uşi, dar şi bosajele sunt făcute din fibră de carbon de culoare albastră.

Vezi şi: (foto) Mansory pregăteşte o nouă colecţie pentru saloanele auto din toamnă. Primul pe listă – G500 4×4²

Trecând în habitaclu, acolo clienţii vor găsi mai multe inserţii din carbon în culoarea sa obişnuită, dar şi o tapiţerie din piele de culoare albastră care acoperă aproximativ toate suprafeţele vizibile. Arată cam neobişnuit, însă calitatea lucrărilor este impecabilă.

Vezi şi: (foto) Mercedes-Benz G-Class, din nou în atenţia celor de la Mansory. Iată ce propun de această dată

Sub capotă stă un motor V8 a cărui putere a fost mărită până la 500 de cai şi 710 Nm de cuplu. Accelerează acest G-Class până la 100 de km/h în 6.9 secunde, iar viteza maximă atinge 210 km/h.

Vezi şi: GENEVA 2016: Reportaj video de la standurile atelierelor de tuning Brabus, Startech, Mansory şi TechArt

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/