Trump nu va mai fi președinte mult timp; Ce prezice un celebru profesor american

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedinţia lui Donald Trump ar putea fi una dintre cele mai scurte din istoria Statelor Unite, susţine un cunoscut istoric american, care este convins că noul preşedinte al SUA nu-şi va termina mandatul.

Profesorul Ronald L. Feinman estimează că Trump îşi va păstra funcţia mai mult decât William Henry Harrison, care a avut, în 1841, cea mai scurtă preşedinţie din istoria Americii, de 31 de zile, şi mai puţin decât James A. Garfield, care a avut, în 1881, un mandat de 199 de zile, scrie The Independent.

Dacă Harrison a murit de pneumonie în timpul mandatului, iar Garfield fost a asasinat, Feinman consideră că Trump va fi probabil demis sau va fi forţat să îşi dea demisia în următoarele săptămâni.

Chiar dacă şederea sa la Casa Albă va fi prelungită, Feinman nu crede că actualul lider al Statelor Unite va rezista mai mult de 16 luni şi cinci zile, cât a durat mandatul lui Zachary Taylor, care a murit în funcţie din cauza unei afecţiuni digestive, în 1850.

Profesorul american, care a publicat de curând o carte despre morţile preşedinţilor SUA, mai spune că viitorul preşedinte al Statelor Unite va fi Mike Pence, actualul vicepreşedinte, sugerând încă o dată că Trump îşi va încheia mandatul înainte de termen.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...