Jucătorul de 82 de milioane de euro al lui Monaco, disputat de granzii Europei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Bernardo Silva, starul lui AS Monaco, este la mare căutare printre cele mai puternice cluburi din Europa. Astfel, mijlocașul de 22 de ani este râvnit de Chelsea, Manchester United, Manchester City, Real Madrid și Barcelona.

Francezii de la AS Monaco sunt la un pas să dea lovitura verii, după ce mai multe echipe de top și-au prezentat interesul pentru mijlocașul de doar 22 de ani, Bernardo Silva.

Chelsea este în pole-position în această cursă, după ce a ajuns să poarte negocieri inclusiv cu fotbalistul lusitan. Liderul din Premier League este dispus să-l cumpere pe starul de la Monaco, pentru care francezii pretind aproximativ 82 de milioane de euro.

Mijlocașul lusitan este în formă maximă în acest sezon la Monaco, pentru care a punctat de nouă ori în cele 37 de partide disputate în toate competițiile.

Presa iberică a scris în ultimele luni că atât Real Madrid, cât și Barcelona l-au urmărit pe fotbalist și sunt angrenate în cursa pentru achiziționarea lui. În această cursă mai sunt Manchester United și Manchester City.

Și managerul lui Tottenham, Mauricio Pochettino, a spus public că a fost impresionat de Silva și că l-ar vrea în sezonul următor când echipa este sigură că va juca în faza grupelor din Liga Campionilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...