Andrei Năstase: Moldova este un stat capturat; Beneficiarul – un proxenet intrat prin dos în politică, care tratează societatea ca pe o gloată oarbă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

La granița de est a Uniunii Europene și NATO, e un stat capturat de mafie. Beneficiarul, un proxenet intrat prin dos în politică, tratează o societate tot mai deșteptată ca pe o gloată oarbă, fără memorie, pe care tot el și slugoii săi au reușit de-a lungul timpului să o prade și sărăcească și pe care o intoxică zilnic prin canalele sale propagandistice. Declarațiile aparțin liderului formațiunii Partidul Platforma Demnitate și Adevăr Andrei Năstase, într-o postare pe Facebook.

Liderul PPDA îl compară pe Vladimir Plahotniuc cu o canalie rară care s-a născut cu întârziere, într-o altă epocă decât specimenele asemănătoare lui.

„După ce a jefuit țara de miliardele acumulate prin sacrificiu de mai multe generații, și-a tras recent drept colac de salvare un președinte-sperietoare și, având toată puterea de decizie și o justiție putred de coruptă, stagnează și în continuare dezvoltarea acestui stat, sărăcind și umilind niște oameni de-o cumsecădenie rară”, a mai opinat Năstase.

Andrei Năstase mai spune că în numele viitorului copiilor, cetățenii sunt obligați să scape de gunoi, în mod democratic, civilizat, conjugându-se eforturile cetățenești si politice. „Și vom scăpa. Chiar și pe cont propriu”, a conchis președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...