Săptămâna următoare vine cu temperaturi de primăvară

Pe parcursul săptămânii viitoare, în orele diurne, în republică se vor înregistra temperaturi de la plus 2 până la plus 16 grade Celsius, la Sud. Potrivit sinopticianului din cadrul Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Cristina Popuşoi, marţi, 21 februarie, izolat se vor înregistra precipitaţii sub formă de ploaie, în nordul şi centrul republicii.

„Pe durata următoarei săptămâni, atât temperaturile minime, cât și cele maxime vor avea o ușoară tendință de creștere. Dacă la începutul săptămânii vom avea temperaturi de la plus 2 până la plus 7 grade Celsius, spre sfârșitul săptămânii se vor înregistra temperaturi de peste 10 grade Celsius, iar în sudul țării mercurul din termometre va urca până la plus 16 grade”, a comunicat sinopticianul.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.