Republica Moldova, subiect de discuții la Munchen

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ministrul român al Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, s-a întâlnit vineri, în marja Conferinței pentru politici de securitate de la Munchen, cu omologul său francez, Jean-Marc Ayrault, cu care a discutat despre situația din Republica Moldova.

„În marja participării la lucrările Conferinței pentru politici de securitate, ministrul afacerilor externe a avut o întrevedere bilaterală cu omologul său francez, Jean-Marc Ayrault, în care a fost reafirmată importanța parteneriatului strategic bilateral și au fost trecute în revistă prioritățile comune de pe agenda europeană, între care cooperarea cu Republica Moldova”, relatează comunicatul MAE.

De asemenea, potrivit sursei citate, Meleșcanu a mai avut o întâlnire bilaterală la Munchen cu omoloul ucrainean, Pavlo Klimkim, cu care a abordat evoluțiile regionale.

Prima zi a lucrărilor Conferinței pentru politici de securitate de la München a debutat cu discuții privind situația actuală de la nivel internațional, cu accent asupra cooperării transatlantice, viitorului Europei și rolului NATO în noul context global.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...