(VIDEO) Performanță extraordinară pentru Gameiro; Trei goluri în 5 minute

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Kevin Gameiro a fost eroul zilei pentru Atletico Madrid, în victoria cu 4-1 de pe terenul lui Sporting Gijon. Intrat în repriza a doua, din postura de rezervă, atacantul francez a reușit un hat-trick în doar 5 minute și a rezolvat un meci care a fost mai greu decât se aștepta Diego Simeone.

Gameiro (29 de ani) l-a înlocuit în minutul 62 pe Fernando Torres, la scorul de 1-1, când Atletico era ținută în șah de Gijon. Nu a avut nevoie de mult timp pentru a-i răsplăti încrederea lui Simeone.

A marcat pentru prima dată în minutul 80, din pasa lui Griezmann, după ce a driblat și portarul. Un minut mai târziu, la scurt timp după ce adversarii au repus mingea în joc, Partey (și el intrat în repriza a doua, în locul lui Carrasco) a recuperat și balonul a ricoșat la Gameiro, care, scăpat singur în careu, nu a iertat și a majorat scorul cu un șut la colțul lung.

Atacantul și-a definitivat hat-trick-ul în minutul 85. Lansat de la mijlocul terenului, cu o pasă din prima a lui Griezmann, peste apărarea adversă, Gameiro a sprintat și a finalizat cu un șut asemănător cu cel de la golul precedent.

Grație acestui hat-trick, Gameiro a ajuns la 9 goluri în acest sezon de La Liga și l-a egalat pe Antoine Griezmann, care până acum era lider solitar în topul marcatorilor la Atletico. Golgheterul la zi din Spania este Luis Suarez (Barcelona), cu 18 reușite.

48 de goluri are Gameiro în 114 meciuri jucate în 3 sezoane și jumătate La Liga.

32 de milioane de euro a plătit Atletico Madrid în vara lui 2016 pentru transferul lui Kevin Gameiro de la FC Sevilla.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...