Borussia Dortmund a cumpărat un deal cu peste 300 de mii de euro

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Borussia Dortmund trece printr-o perioadă extrem de grea. Este în pericol să rateze calificarea în sferturile UEFA Champions League, după 0-1 cu Benfica, în campionat ocupă doar locul 4, iar în Cupă a supraviețuit cu multă șansă, reușind să se impună de două ori consecutiv după loviturile de departajare.

Thomas Tuchel s-a temut că tactica i-a fost aflată de adversari, iar șefii Borussiei au luat o decizie incredibilă: au cumpărat cu peste 300.000 de euro (326.900 de euro, mai precis) dealul din apropierea terenului de antrenament.

Pe dealul respectiv, care va fi împrejmuit cu un gard, se adunau nu doar suporteri și ziariști, ci și spioni ai adversarilor, care urmăreau ședințele închise, potrivit welt.de.

Dealul nu a putut fi eliminat de cei de la Borussia, ci va fi doar securizat, în condițiile în care acesta este considerat drept o protecție a zgomotului pentru zona rezidențială din apropiere. Astfel, nicio persoană străină nu va mai ajunge acolo, iar Borussia speră să scape de obsesiva problemă a spionajului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...