Peste jumătate din cele 150 de piesele ale catalogului "Erotic: Passion & Desire" au depăşit preţurile estimate de vânzare, a subliniat casa de licitaţii, precizând că vânzările au totalizat 5,3 milioane de lire sterline (6,2 milioane de euro). 

"La Grande Névrose", o marmură albă, de Jacques Loysel, realizată la sfârşitul secolului al XIX-lea, a fost vedeta licitaţiei, fiind pentru prima dată când această operă de artă este scoasă la vânzare. 

Sculptura, care reprezintă un nud feminin, extrem de tensionat, a fost achiziţionată pentru suma de 1,8 milioane de lire sterline, de peste zece ori preţul estimat. 

Un desen al lui Egon Schiele, "Akt" ('Nud"), a fost vândut pentru 224.750 de lire, iar o lucrare a lui Gustav Klimt pentru 175.000 de lire. 

Licitaţia a oferit, de asemenea, sculpturi romane îndrăzneţe, fotografii explicite ale Helmut Newton, Robert Mapplethorpe şi Man Ray, miniaturi indiene vechi, stampe japoneze erotice, un pat de mahon extravagant pe spătarul căruia era sculptată o femeie goală sau o masă rotundă cu picioare în formă de penis.