(video) JurnalTV revine pe micile ecrane în luna martie. Nu va mai avea aceiași finanțatori

Lilu2

Andrei Năstase a anunțat în cadrul emisiunii „Important”, moderată de jurnalistul Gheorghe Gonța, că Jurnal TV revine din luna martie curent. Acesta a mai specificat că postul TV nu va mai fi finanțat de către omul de afaceri și fondatorul televiziunii, Victor Țopa, ci va fi pe cont propriu.

„Se fac eforturi din parte echipei de jurnaliști de acolo pentru a se stabili într-un sediu.” De asemenea, Năstase a precizat că Jurnal TV va apărea cu un nou program, dar nu știe dacă va fi același, dar, potrivit lui, „cert este că Jurnal Tv va apărea pe ecrane. Se va întâmpla la începutul lunii martie”. Acesta a precizat că din punct de vedere tehnic nu se poate mai devreme.

De asemenea, Năstase a declarat că postul va fi pe cont propriu de acum încolo, explicând că domnul Țopa nu va mai fi finanțatorul postului TV: „Nu poate un om, de unul singur, care pe parcursul a șase ani de zile a furnizat în fiecare lună zeci și sute de mii de euro, nu poate s-o ducă la nesfârșit”.

 

Amintim că pe 12 ianuarie Jurnal Trust Media a venit cu o declarație prin care a anunțat că trebuie să părăsească sediul în 35 de zile și că își modifică grila de emisie, unde își va păstra doar câteva produse originale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente