Cei care își doresc o carieră în IT pot aplica pentru cursuri gratuite la Academy+Moldova

piscina

Doritorii de a-și face o carieră în domeniul It sunt invitați să aplice la Academy+Moldova pentru anul 2017. Începând cu 16 februarie pe site-ul școlii sunt înregistrările și testele online. Sunt acceptați spre participare toți doritorii indiferent de studii și formare profesională. Scopul școlii este de a forma prin module practice specialiști de programare, pregătiți să între imediat în câmpul muncii și să contribuie la performanța companiilor în care vor fi angajați.

Pentru a aplica trebuie să te înregistrezi pe platforma candidates.academyplus.md cu adresa de e-mail și numărul telefonului mobil valabile, unde vei primi toată informația.

Apoi, va trebuie să treci online două jocuri de memorie şi de logica şi în cazul unui rezultat satisfăcător vei fi informat pe e-mail referitor la admiterea în etapa de preselecţie, numită „Piscină”.

Dacă doreşti să continui cursa în „Piscină” trebuie să te înscrii pe platforma Candidates pentru una din lunile următoare: iunie, iulie, august, cu prezenţa dumneavoastră pe toată durata de 28 zile.

După 28 de zile de pre-selectie vei fi informat pe e-mail despre admitere. Din toti candidatii care rezista in Piscina toate 28 de zile practic 96% sunt admiș la invățătură.

Pe platforma Candidates ai opţiunea de a programa o întâlnire cu staff-ul academiei pentru prezentarea programei și perioadei de preselecție.

Academy+Moldova este o școală alternativă și gratuită de informatică lansată de Fundația IT Moldova în parteneriat cu Academy+Plus Cluj-Napoca și École 42 Paris.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente