Trimite e-mail | Printeaza
Social
16.02.2017

Comisia specială pentru eficientizarea cadrului legislativ privind alimentația copiilor a examinat primele propuneri de modificare a legislației

Comisia specială pentru eficientizarea cadrului legislativ privind alimentația copiilor a examinat primele propuneri de modificare a legislației

Deputații din Comisia specială pentru eficientizarea cadrului legislativ privind alimentația copiilor în instituțiile preșcolare și de învățământ au examinat, în ședința de astăzi, propunerile privind modificarea și completarea Codului Contravențional al Republicii Moldova.

Propunerile au parvenit din partea Centrului de Sănătate Publică din municipiul Chișinău, Ministerului Sănătății și a Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA).

În procesul de examinare a propunerilor, deputații au identificat unele modificări deja incluse în Codul Contravențional al Republicii Moldova, votate de plenul Parlamentului la finele anului 2016 și care urmează să intre în vigoare în luna martie curent.

Membrii Comisiei se vor întruni într-o nouă ședință la 21 februarie curent pentru a examina propunerile de modificare a legislației, parvenite de la alte autorități responsabile de buna organizare a alimentației în instituțiile preșcolare și școlare.

Comisia specială pentru eficientizarea cadrului legislativ privind alimentația copiilor în instituțiile preșcolare și de învățământ va prezenta Parlamentului raportul de activitate și propuneri legislative în termen de 90 de zile. Comisia a fost creată în baza Hotărârii Parlamentului din 23.12.2016, la inițiativa Speakerului Andrian Candu. Comisia este constituită din 7 membri, reprezentanți ai tuturor fracțiunilor și grupurilor parlamentare – Radu Mudreac, președinte, Valentina Rotaru, secretar, Elena Bodnarenco, Victor Roșca, Lilian Carp, Boris Golovin, Aliona Goța, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus