Ronaldo a doborât un nou record incredibil în meciul cu Napoli

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo nu a mai marcat de 523 de minute în Liga Campionilor, o perioadă de secetă care nu-i este caracteristică, dar starul lui Real Madrid continuă să stabilească recorduri.

Deja cel mai bun marcator din istoria UCL, cu 95 de goluri, portughezul a devenit şi jucătorul cu cele mai multe pase decisive în cea mai importantă competiţie la nivel de club.

În meciul pe care deţinătoarea trofeului l-a câştigat cu 3-1 pe teren propriu în faţa lui Napoli, în turul optimilor de finală, Ronaldo i-a oferit o pasă decisivă lui Toni Kroos, autorul golului de 2-1.

A fost cel de-al 31-lea assist al fotbalistului de 32 de ani în Liga Campionilor, ocazie cu care l-a devansat pe fostul său coleg de la Manchester United, galezul Ryan Giggs, care are 30 de pase decisive în UCL. Podiumul este completat de argentinianul Lionel Messi (24), în timp ce germanul Mesut Ozil şi suedezul Zlatan Ibrahimovic, ambii 22, împart poziţia a patra în acest clasament.

Totodată, Ronaldo a stabilit propriul record de pase decisive într-un sezon de Champions League în tricoul „blanco”. Assistul de miercuri seară a fost al cincilea din actuala stagiune. Anul trecut şi în sezonul 2013/14, lusitanul reuşise câte 4 pase de gol.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...