(VIDEO) Plahotniuc a participat la o zi de naștere a lui Usatîi; Ce-i ura oligarhul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Oligarhul Vladimir Plahotniuc a participat, în 2011, la ziua de naștere a primarului de Bălți, Renato Usatîi, care la acea vreme era doar om de afaceri.

Mai mult decât atât, oligarhul a luat cuvântul la serbarea lui Usatîi, având doar cuvinte frumoase la adresa actualului președinte al „Partidului Nostru”.

„Renato are o familie foarte frumoasă. Are prieteni foarte buni. Îi doresc să-și găsească propria cale, iar prietenii să-l protejeze și să-l ajute”, îi ura atunci Plahotniuc.

Usatîi a prezentat aceste imagini în contextul atacurilor mediatice la care este supus în ultima perioadă de către trustul mediatic al oligarhului. Mai mult, Usatîi susține că procesul penal care-i este intentat în prezent, a fost deschis la comanda directă a oligarhului.

„Atunci, când se dădeau toți prieteni, Plahotniuc mi-a dorit să-mi găsesc calea în viață, iar prietenii să mă ajute și să mă protejeze. Văd cum mă ocrotește el acum. Cu 20 de doare fabricate. Mai mult, în semn de prietenie m-a dat și în interpol, iar televiziunile lui turuie de dimineața până seara știri despre mine”, a comentat Usatîi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...