Zeci de taximetriști, trași pe dreapta și verificați azi noapte în capitală; Peste 50, amendați

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Peste 400 de conducători auto care activează în regim de taxi au fost trași pe dreapta noaptea trecută, iar 50 dintre aceștia s-au ales și cu sancțiuni.

Șoferii au fost amendați pentru încălcarea normelor la efectuarea transportului rutier de persoane și mărfuri. Acțiunea a avut loc în cadrul operațiunii „Nopți Albe”.

Verificările s-au desfășurat, concomitent în mai multe sectoare ale capitalei. Și dacă unii șoferi nu aveau la ei documente care să le confirme activitatea, alții prestau ilegal servicii de taxi, spun oamenii legii.

Nouă șoferi s-au ales cu proces-verbal de la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat pentru desfășurarea ilegală a activităţii de întreprinzător, iar la șapte conducători auto inspectorii de patrulare au întocmit procese-verbale cu aplicarea punctelor de penalizare, pentru încălcarea regulilor de circulație.

Un șofer a fost prins în stare de ebrietate la volan, iar o persoană care era dată în urmărire pe o cauză penală a fost reținută.

Șoferii nedesciplinați s-au ales cu amenzi de până la șase mii de lei, dar și cu plăcuțele de înmatriculare retrase pentru 30 de zile.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...