AEGEE-Chișinău recrutează! Acum poți deveni membru al organizației de tineret

16403398_1753802304659924_3553722214343730336_o (1)

Dacă ești tânăr, activ și cu inițiativă, atunci ai șansa să devii membru al unei organizații active de tineret din Moldova, AEGEE-Chișinău. Poți completa formularul de aplicare până pe 28 februarie.

AEGEE-Chișinău este o tânără organizație de tineret, non-guvernamentală, non-profit și cu profil interdisciplinar, care prin intermediul proiectelor și evenimentelor organizate promovează: valorile europene, constituirea și dezvoltarea unei Europe democratice, diverse și fără margini, integrată din punct de vedere social, economic și politic.

Este una din cele peste 200 de antene din toată Europa care se subordonează organizației umbrelă AEGEE-Europe, fondată în 1985 la Paris, una dintre cele mai importante organizații de tineret pe plan mondial. AEGEE-Chișinău și-a asumat responsabilitatea de a organiza mai multe proiecte în acest an, motiv pentru care își mărește echipa. Dacă ești tânăr, activ și cu inițiativă, alătură-te organizației și vei avea posibilitatea să acumulezi experiență precum și cunoștințe, dar cel mai important vei face parte din cel mai mare networking de tineri din Europa.

În cadrul organizației vei putea activa în unul din următoarele departamente: Public Relations, Human Resources sau Fundraising. Îți vei perfecționa cunoștințele de limba engleză, vei comunica cu persoane de diverse naționalități, vei avea ocazia să organizezi evenimente la nivel local și vei putea participa la proiecte internaționale.

AEGEE îți vine în ajutor pentru a te dezvolta multilateral, pentru a cunoaște diverse culturi și pentru a-ți implementa ideile și proiectele. AEGEE sprijină mobilitatea și încurajează tinerii să-și depășească limitele și să-și facă noi prieteni, sparge stereotipuri și consolidează toleranța, respectul și solidaritatea.

Completează formularul până pe 28 februarie 2017 și poți deveni membru al uneia din cele mai mari echipe de tineret din Europa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente