Descoperă tainele vieții teatrale în cadrul unui eveniment de ghidare și orientare profesională

Teatrul_Eminescul_040211_14

“Cariera Mea”, proiect coordonat de către Centrul Republican pentru Copii și Tineret Artico organizează un eveniment destinat tuturor tinerilor captivați de teatru și actorie. Evenimentul va avea loc pe data de 24 februarie în incinta Teatrului Național „Mihai Eminescu”, cu începere de la ora 16.00.

Participanții vor avea ocazia să afle ce se ascunde după cortina teatrului și care sunt provocările la care este supus un actor în viața sa profesională. Programul evenimentului conține diverse activități interactive, cu ajutorul cărora tinerii se vor arunca în vâltoarea vieții teatrale. Tinerii vor primi sfaturi de la cele mai notorii personalități ale teatrului autohton și vor descoperi că teatrul poate fi un mod de viaţă, un refugiu și o hrană spirituală pentru fiecare dintre noi.

„Cariera Mea” este o platformă creată special pentru tineri, care oferă informații necesare în domeniul orientării profesionale. Fiecare lună este dedicată unei profesii, astfel se organizează evenimente la care sunt invitate personalități din domeniul selectat în luna respectivă.

Participarea la eveniment  este gratuită. Toți doritorii sunt încurajați să participe.

Pentru a vă înregistra, accesați acest formular. Iar dacă ai careva întrebări legate de eveniment, le poți adresa aici.

Vino să petreci o seară de 24 februarie în feeria teatrului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente