Cunoaște-l pe Vidar Andersen – persoană cheie în dezvoltarea comunității de startupuri din Germania

comunicat_de_presă

Startup Grind Chișinău și Dreamups Campus organizează cel de-al optulea eveniment de networking la care sunt invitați toți tinerii interesați de antreprenoriat, startupuri, investiții, inovații și transformări digitale. Invitatul fireside chatului din februarie este antreprenorul Vidar Andersen, considerat una dintre cele mai importante persoane de pe scena startupurilor din Germania.

Cine este speakerul?

Vidar Andersen are peste 20 de ani de experiență în domeniul software, este fondator de startupuri, hacker, antreprenor, organizator, microinvestitor, educator, speaker și consultă companiile mari în ceea ce privește transformările digitale și inovațiile. În prezent, trăiește în Dusseldorf, Germania. A fondat prima companie în anul 1996. De atunci, a dezvoltat companii, precum: The Plone CMS, +ANDERSEN & ASSOCIATES, Gauss – The People Magnet, OneSec – An Instagram for One Second Videos, +A RECRUITMENT.

Contribuția lui la dezvoltarea comunității de startupuri a fost recunoscută de reviste celebre, precum:  The New York Times, Business Insider, CNN, BBC, TechCrunch, Forbes, TechCocktail, DViCE, ZDF, DRadio Wissen, WiWo, The Pirate Summit, LeWeb PAR, LND Web Summit, DUB Web Summit, TechCocktail, SxSW, Up Global, Startup Next, The State of NRW, University of Deusto și altele.
Vidar mai este și un speaker foarte bun, fiind invitat la evenimente globale, cum ar fi:

  • LeWeb, Paris;
  • Web Summit, Londra;
  • Pirate Summit, Cologne;
  • Maastricht Week of Entrepreneurship;
  • Global Entrepreneurship Week;
  • Tech Cocktail, Austin.

Mai multe despre Vidar, aflați aici.

Pe data de 16 februarie, începând cu ora 18.00, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1 te invităm să-l cunoști mai bine pe Vidar Andersen și să afli povestea lui de succes. Ai la dispoziție cel puțin 3 motive:

  • Îl vei cunoaște pe cel care influențează scena startupurilor din Germania și a fost numit de către Liam Boogar, editorul The Rude Baguette, ca fiind una dintre top 5 persoane care merită să o întâlnești în Germania;
  • Vei afla cum a reușit Vidar să-și colaboreze cu companii mari, precum: Deutsche Telekom, Axa, Philip Morris International, Henkel, Bertlsmann etc.
  • Vei cunoaște mulți tineri interesați de inovații și antreprenoriat.

Pentru a procura bilet, te rugăm să accesezi linkul.

Programul evenimentului:

18.00 Networking și mâncare gustoasă. Vei cina cu cei mai interesanți membri ai comunității de startupuri.

19.00 Fireside Chat. Aici nu mai este nimic de adăugat, vei interacționa și vei afla totul despre experiența, viziunile și povestea de succes a lui Vidar.

20.00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să găsești prieteni noi, nu contacte.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai al anului curent. La nivel internațional Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de start-upuri din lume care educă activ, inspiră și conectează 215 000 de fondatori din peste 185 de țări.

Dreamups Innovation Campus susține seria de evenimente Startup Grind Chișinău și este primul accelerator de afaceri din Republica Moldova, unde tinerii antreprenori învață, fac schimb de idei și lansează companii globale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente