Ce a făcut Ronaldo după umilința Barcelonei la Paris; Dezvăluirile lui di Maria

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona a fost umilită, scor 0-4, de PSG, în turul optimilor Ligii. La Madrid a fost sărbătoare, jucătorii lui Real fiind extrem de bucuroşi de înfrângerea marii rivale.

Angel di Maria, fost jucător al Realului, a fost eroul partidei de la Paris, el marcând o dublă „pentru eternitate”, după cum titrează jurnaliştii de la As.

Prieten foarte bun cu Ronaldo, dar şi cu alţi foşti colegi din lotul lui Zidane, argentinianul lui PSG a fost sunat imediat după meci de fotbaliştii Realului. Aceştia l-au felicitat pentru prestaţia excelentă, care a scos formaţia blaugrana din ecuaţia calificării în sferturi: niciodată în istoria cupelor europene un scor de 0-4 nu a fost remontat în retur.

„Prietenii mei de la Real Madrid m-au sunat să mă felicite pentru acest rezultat şi pentru că am marcat de două ori. Am trăit pe propria piele un 5-0 în faţa Barcelonei, pe vremea când evoluam pe Bernabeu, astfel că ştiu cât de dureros e pentru jucătorii Barcelonei. Cu siguranţă că şi eu am avut aceeaşi faţă şi am ţinut capul plecat după acel meci”, a explicat Di Maria, conform as.com.

Motivul de felicitare a fost dublu, în condiţiile în care sud-americanul lui PSG a reuşit dubla chiar de ziua sa. El ieri a împlinit 29 de ani.

Meciul la care face referire Di Maria a avut loc în noiembrie 2010, pe vremea când Real era condusă de Mourinho. Xavi, David Villa (dublă), Pedro şi Jeffren au punctat atunci pentru formaţia blaugrana, într-una dintre cele mai mari diferenţe de socr din istoria El Clasico.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...