Povestea omului care are succes pe barba lui, la propriu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

„Incredibeard”,aşa cum s-a poreclit singur, postează fotografii cu barba sa uluitoare şi a ajuns la peste 150.000 de oameni care îi urmăresc activitatea zilnică, relatează Business Insider.

Totul a început atunci când Webb a decis să participe la un concurs organizat de Marc Jacobs, al cărui premiu era o excursie în Los Angeles şi o sesiune foto alături de unul dintre cei mai renumiţi fotografi americani. Iniţial, Webb a crezut că nu are nicio şansă dar a participat la îndemnurile prietenilor. „Am rămas pur şi simplu încremenit atunci când am aflat că preşedintele companiei m-a desemnat chiar el câştigător”, povesteşte Webb.

Acela a fost momentul în care bărbatul a realizat că poate face bani de pe urma pasiunii sale. Atunci când a postat prima fotografie pe Instagram, bărbatul a fost chemat la Mashable, CNN şi multe alte publicaţii sau televiziuni pentru a da interviuri.

În prezent, „Incredibeard” foloseşte canalele social media pentru a vinde tricouri şi alte produse inspirate de barba sa.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...