Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda zilei de la Chişinău, notăm o şedinţă de guvern după amiază.

Preşedintele asociaţiei patronale din industria prelucrătoare va informa presa despre „Moldova, de la haos la stabilitate și prosperitate”.

Va avea loc și tragerea la sorti privind ordinea de intrare în scenă a participanţilor din cadrul preselecției pentru concertul Eurovision, care va avea loc la Kiev, finala fiind este anunţată pentru 13 mai. Biletele au fost puse în vânzare de ieri.

Pe plan internaţional:

La Bruxelles are loc reuniunea miniştrilor apărării din cele 28 de țări ale Alianţei Nord-Atlantice, reuniune care va fi prezidată de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Preşedintele Iranului, Hassan Rohani, merge astăzi în Oman și în Kuweit.

Comitetul pentru relaţii externe al Senatului american va discuta astăzi despre eradicarea sclaviei moderne şi cum se poate avansa în acest domeniu, în baza succeselor înregistrate până acum.

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, se va afla astăzi la Washington, având întrevederi cu noua administraţie americană a preşedintelui Donald Trump.

Serbia îşi aniversează astăzi ziua naţională.

În România continuă protestele împotriva guvernului Sorin Grindeanu şi împotriva corupţiei la nivel înalt. Astăzi ar fi a 15 a zi de proteste de iarnă.

XS
SM
MD
LG