I-au furat bicicleta: Un ministru a fost prădat chiar când promova mersul pe bicicletă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un ministru al executivului belgian care a mers marți cu bicicleta la o conferință de presă pentru a promova mersul pe bicicletă și-a găsit propria bicicletă furată o jumătate de oră mai târziu, scrie agenția Reuters.

Ben Weyts, ministrul pentru mobilitate pentru regiunea Flandra, a prezentat un plan de investiții de circa 300 de milioane de euro pentru amenajarea unor piste de biciclete până în 2019, ca parte a unui program de promovare a modalităților alternative de transport, scrie agerpres.ro.

„Am lăsat bicicleta în locul special amenajat din stația de biciclete și am blocat-o cu încuietoarea”, a spus un purtător de cuvânt al ministrului. „Când ne-am întors o jumătate de oră mai târziu, bicicleta dispăruse”.

Chiar dacă Belgia este o țară în care există o preocupare sporită pentru ciclism ca sport, principala modalitate de transport la locul de muncă sunt mașinile, ceea ce duce la crearea unora dintre cele mai aglomerate drumuri din Europa.

Ministrul a fost nevoit să îl sune pe șoferul său și să vină să îl ia din stația Halle, la sud de Bruxelles, a indicat purtătorul de cuvânt, care a mai spus că speră ca poliția să îl prindă pe hoț cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere, încheie Reuters.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...