Un jurnalist american și-a compromis cariera din cauza Primei Doamne

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un reporter de la New York Times a fost mustrat din cauza unor declarații făcute pe seama Primei Doamne, Melania Trump.

Reporterul în cauză, care nu se ocupă cu domeniul politic, ar fi comentat neoficial, în cadrul unui eveniment monden, că Melania Trump a lucrat ca damă de companie, iar modelul și actrița Emilly Ratajkowski (25) se afla chiar lângă el.

Comentariile ar fi trecut neobservate dacă Emilly Ratajkowski nu ar fi dat în vileag, criticându-l acid pe Twitter cu privire la această opinie, pe care a calificat-o drept „dezgustătoare, sexistă, înjositoare”.

Este cunoscut faptul că publicația New York Times nu este în grațiile lui Donald Trump. De asemenea, soția președintelui s-a aflat în centrul atenției în ultima perioadă, din cauza procesului intentat publicației britanice Daily Mail, care a acuzat-o că ar fi lucrat ca escortă la începutul carierei de model.

Melania a cerut despăgubiri în valoare de 150 de milioane de dolari și a refuzat să retragă plângerea chiar și după ce publicația a retras știrea.

Prima Doamnă a transmis luni într-un comunicat spunând că ”aplaudă toate femeile care au curajul să se exprime și să sară în ajutor altor femei.”


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...