(foto/video) Premieră în Taiwan: Mitsubishi Grand Lancer

Centrul tehnic al Mitsubishi Motors din Taiwan, China Automotive Technology and Reseach Center (CARTEC), a dezvoltat propria variantă a sedanului actualizat Mitsubishi Lancer de generaţia a 10-a, destinat pentru piaţa locală.

Modelul a fost numit Grand Lancer şi ne-a uimit prin habitaclul său, acolo în centrul atenţiei fiind un panou de bord digital.

https://youtu.be/pE9-bFEBCg0

La exterior, partea frontală s-a schimbat practic în totalitate. Nouă este bara de protecţie, blocurile optice şi grila radiatorului, toate fiind făcute în stilul actual al mărcii Mitsubishi Dynamic Shield.

Mai mult, pe lateral au apărut noi linii cu accent sport, iar în partea posterioară o altă bară de protecţie şi nişte stop-uri cu LED-uri.

Trecând la interior, calitatea materialelor a crescut per ansamblu. Pasagerii vor beneficia de scaune confortabile şi protecţie datorită numărului mare de perne de siguranţă. Aici şofer va mai putea alege una din cele trei teme disponibile pentru panoul de bord şi se va mai bucura de un nou design al consolei centrale.

În mişcare noul Mitsubishi Grand Lancer este pus de un agregat pe benzină natural aspirat, care produce 140 CP şi 176 Nm de cuplu. Motorul este cuplat la un variator Jatco. Consumul mixt de combustibil anunţat este de 6.3 litri/100 de km.

Grand Lancer se mai deosebeşte de versiunea mai veche printr-o suspensie resetată şi o izolare vibro-fonică îmbunătăţită.

Pe piaţa din Taiwan maşina va începe să se vândă în această primăvară. Ulterior, modelul va fi scos la vânzare şi pe continentul asiatic, în China, iar dacă va mai veni în alte ţări deocamdată nu se cunoaşte.

Cmentariile sunt închise