Principală  —  Ştiri  —  Social   —   (VIDEO) „Sunt 27 de ani…

(VIDEO) „Sunt 27 de ani de când te port în gând, în suflet și în inimă” Povestea de dragoste a doi angajați ai Poliției de Frontieră

Februarie este luna în care familia Gori, Andrei și Angela, ambii angajați ai Poliției de Frontieră, au pus temelia unei căsnicii trainice. Astăzi, la cea de-a 27-a aniversare a căsătoriei Andrei Gori a făcut o declarație de dragoste soției sale într-un mod deosebit. 

„Draga mea, sunt 27 de ani de când te port în gând, în suflet și în inimă. După atâta timp, îmi confirm și astăzi că anume tu ești cea care apare în mintea mea când deschid ochii dimineața. Tu ești persoana care mă face să adorm liniștit în zilele zbuciumate. Tot tu ești persoana care mă face să simt intensitatea momentelor în timpurile senine. Scumpa mea prietenă, iubită, soție, mamă a copiilor noștri, dar și bunicuță a nepoțelului nostru mult așteptat, te iubesc ca în prima zi… Te iubesc mai mult decât se scrie prin cărți sau se arată prin filme, te iubesc tot mai mult cu fiecare zi…”, este declarația de dragoste a lui Andrei Gori către soția sa.

Urmăriți mai jos, filmulețul publicat de Poliția de Frontieră a R. Moldova: