Dodon acuză Primăria Chişinău că nu intervine să anihileze construcţiile ilegale: „Voi interveni şi cei vinovaţi vor răspunde”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele Igor Dodon acuză Primăria Chişinău că nu intervine să anihileze construcţiile ilegale din oraş.

Făcând trimitere la o construcția care se desfășoară cu încălcări ale legislației pe terenul de odihnă de pe strada Milescu Spătaru 23 din sectorul Ciocana, Dodon promite să rezolve problema, acuzând Primăria Chişinău şi instituțiile guvernamentale că nu intervin.

„Anarhia și fărădelegea la un șantier ilegal de construcții în sectorul Ciocana continuă. Atunci când Primăria sau instituțiile guvernamentale nu vor să intervină sau nu sunt capabile să o facă, vom interveni noi. Iar cei care se fac vinovați pentru tot ce se întâmplă, inclusiv pentru lezarea corporală a deputaților, consilierilor sau locuitorilor blocurilor din preajmă, vor răspunde penal”, a comentat şeful statului.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Ion Ceban, anunţă că agentul economic a conectat gardul metalic din jurul construcţiei la energia electrică pentru ca locatarii indignați să nu poată împiedica desfășurarea lucrărilor

„Acum. La Spătaru 23. În pofida interdicției de a construi, ne anunță “apărătorul Darie a valorilor europene” (n.red. Marcel Darie liderul Partidului “Frontul Salvării Moldovei” care intenționează să ridice o clădire multietajată pe terenul dat) că a conectat gardul de la construcție la energie electrică ca oamenii să nu se atingă de el și încearcă sa continue lucrările. E penal se pare deja”, anunță Ceban.

Precizăm că agentul economic continuă lucrările deși a fost emisă o dispoziție de încetare a acestora.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...