Gestul impresionant făcut de Guardiola pentru un adversar, în cel mai important moment al vieții

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Josep Guardiola a oferit un nou moment memorabil, luni, la finalul meciului câștigat cu 2-0 de Manchester City pe terenul lui Bournemouth. Tehnicianul „cetățenilor” s-a dus direct la căpitanul adversarilor, Harry Arter, pe care l-a îmbrățișat și căruia i-a transmis un mesaj impresionant, cu o încărcătură deosebit de grea pentru fotbalist.

După meci, Arter (27 de ani) a dezvăluit exact ce i-a spus Guardiola la ureche.

„Mi-a transmis cele mai bune urări pentru mine și partenera mea în această săptămână, ceea ce reprezintă un gest incredibil”, a precizat Harry Arter, potrivit publicației Bournemouth Echo.

Gestul lui Guardiola demonstrează încă o dată că tehnicianul cunoaște la perfecție nu doar toate detaliile despre jucătorii săi, ci și despre adversari. Mesajul a venit cu puțin timp înainte de cel mai important moment din familia lui Arter.

Fotbalistul și soția sa, Rachel, așteaptă primul copil, după momentele traumatizante pe care le-au trăit în 2015, când partenera fotbalistului a pierdut o sarcină și fetița lor a murit înainte de naștere. Atunci, în ciuda șocului pe care l-a traversat, fotbalistul a jucat peste numai două zile pentru Bournemouth într-un meci câștigat în fața lui Manchester United. Tocmai soția sa l-a îndemnat să treacă peste șoc și să joace.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...